Survivor 2012 Günlüğü 3 Mayıs Perşembe

Survivor 2012 Günlüğü 3 Mayıs Perşembe
Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yayınlanacak olan Survivor Günlüğü'nden dün kameralara neler yansıdı?
Almeda ve Mustafa Topaloğlu’nun arası oldukça iyi.
Sahilde laflayan yarışmacılar oldukça eğlenceli dakikalar yaşıyorlar. Almeda daha önceki röportajlarından birinde Mustafa Topaloğlu’yla anlaşamadıklarını; Birbirlerinin konuşmalarından bir şey anlamadıklarını söylemişti. Bu yüzden çoğu kez sadece gülmekle yetiniyorlar. Dansın Yeni Yıldızları "Almeda ve Mustafa Topaloğlu"
Survivor Almeda; Mustafa Topaloğlu’nun şarkı isteğini geri çevirmiyor. Ancak duygusal bir şarkı söylemek yerine Ludacris’ten bir şeyler söylüyor ve Survivor Mustafa Topaloğlu’na hip-hop dansını öğretiyor.

Mustafa Topaloğlu kişisel röportajında; “ dünya evrensel bende müzik konusunda müziğe evrensel bakarım. Ben dünya müziklerini dinliyorum. Müzik bana hangi ritmi hatırlatacak, hangi hareketi beraberinde getirecek; orada birlikte göreceğiz yani.
Ritme göre olağanüstü kendiliğinden bir şeyler çıkar. Ne çıkar bende bilmiyorum. Çıktığında göreceğiz…”

Almeda kişisel röportajında;  En çok istediğim şey dans etmek. Gerçekten müzik dinlemek, dans benim için çok önemli bir şey. Sahilde de dans etmek istiyorum bazen ama dans edecek kimse olmadığı için… Şimdi partnerimi buldum; Mustafa Ağabey ve Almeda.
Yarışmacılar Ludacris’i görecek olmanın heyecanını yaşıyorlar. Videoları seksen milyon tıklanan bir star ile eğlenmek gerçekten de paha biçilemez…
Bu görüntüler ve daha fazlası için her gün bizi takip edip. Ada’da yaşananlardan derlenmiş en sıcak görüntülere anında ulaşın. Hepsi ve daha fazlası için her gün 10'ar dakikalık bir video sizlerle.
Gönüllüler Ada’sı yarışmacıları zaman kavramını yitirdiklerini söylüyorlar. Survivor Hayim; günler geçerken, günlerin çok yavaş geçtiğini düşünüyorsun ama şu an arkaya bakınca 50 gün değil de sanki 2 hafta geçti gibi geliyor.” Yarışmanın başlarında günlerin sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geçtiğini düşünen yarışmacılar için günler şimdi akıp gidiyor. Survivor Cevher yarışmanın 5.
Gününde söylediği “sanki 3 hafta, 4 hafta geçmiş gibiydi. Günler geçmek bilmiyor” sözünü çok iyi hatırlıyor.

Hasan "Kim Acaba O Takımı Sırtlayan"
Survivor Serhat; “ Bu gün gerçekten içim çok buruk. Çünkü takım olarak son oyunumuzu oynayacağız. Çok güzel bir ekip olmuştuk. Çok başarılı oyunlara imza attık. Yenildik, yendik hep bir arada olduk. Bunu gerçekten normal hayatta yapmak istesen yapamazsın. Ama biz bunu Survivor’da başardık.

Yarışmacılar takım olarak son kez yarışacak olmanın burukluğunu yaşıyor. Takım olarak oluşturdukları sinerjiden oldukça mutlu olan yarışmacılar kazansalar da kaybetseler de birbirlerine destek olmanın avantajını yaşıyorlardı. Yarışmaların gidişatı kötü de olsa her seferinde biri takımı sırtlıyordu diyen Hayim’e “kim acaba o takımı sırtlayan” deyince Hayim “her zaman başka biri” diye cevap veriyor.

Biz Bir "Çekirdek Aileyiz"
Cevher “ Son kez takım halinde birlikte olacağız. Bu sinerjiyi çok güzel bir şekilde yakalamıştık. Son kez sahneye çıkacağız. Bunun vermiş olduğu bir üzüntü var. Arkadaşlarımla o kadar güzel bir birliktelik yaşadık ki sanki bu birliktelik ailenin getirmiş olduğu bir birliktelikti. Çekirdek aile oluşturduk kendi aramızda. Sevindirici taraf herkesin yükünü taşımayacaksınız üzerinizde. bir hata yaptınız; bütün takım etkilenmeyecek. kendi yükünüzü kendiniz taşıyacaksınız."
Gönüllüler bu son yarışmayı kazanırlarsa ünlüler takımının motivasyon açısından çökeceklerini düşünüyorlar. Yarışmacılar; adalar birleştiğinde neler olacağını merakla bekliyor. Olacakları şimdiden kestirmek oldukça güç. Zaman neler gösterecek hep birlikte izleyip göreceğiz.
TV'de yayınlanmayan, hiç bir yerde göremeyeceğiniz bu video ve her gün yeni bir video için bizi takip edin.