Survivor Günlüğü 25 Nisan Çarşamba

Survivor Günlüğü - 25 Nisan Çarşamba Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yayınlanacak olan Survivor Günlüğü'nden dün kameralara neler yansıdı? Her hafta bir ödül oyunu her hafta bir eleme... Her hafta bir takım aç kalıyor, bir takım arkadaşlarından birine veda ediyor. Ödül oyununu kaybeden takım için hafta diğerlerinden daha zor geçiyor. Çünkü kazandıkları ödül, yarışmacıların karnını bir kaç gün de olsa tok tutuyor.
Geçen haftanın kaybedeni Ünlüler olmuştu. Yemek ödülünü kaybeden yarışmacılar, yemek yiyebilmenin yollarını arıyorlar. Muz, hindistan cevizi gibi besinler bulmak zor değil ancak doyurucu da değiller. Yarışmacıların proteine ihtiyaçları var ve bunun içinde balık tutmalılar.
Anıl balık avlayabilmek için zıpkınıyla denize girmiş. Anıl'ın yanına gelen Almeda; ıstakozları ve balığı görünce çok seviniyor. Balığın hala canlı olduğunu farketmeyen Almeda, balık hareket etmeye başlayınca ne yapacağını şaşırıyor.
Anıl'ın kişisel röportajında tuttuğu balık ve ıstakozlar hakkında söyledikleri; "İki ıstakoz, bir balık vurdum. Yani olmamasından iyidir. İnşallah karnımız doyacak, az bir şeyde olsa doyacak. En azından protein alalım. Çünkü yarın öbür gün ödül oyunları olacak, oyunlara da etkisi olur proteinin."
 Az yiyoruz daha çok acıkıyoruz
 Anıl yakaladığı balığı ve ıstakozları arkadaşlarına gösteriyor. Çok büyük diye düşünerek vurduğu ıstakozlar küçük çıkınca hayal kırıklığına uğramış.
Anıl; Suyun içinde ıstakozun büyük göründüğünü, bacaklarının ve ıstakozun baş bölümünün böceği olduğundan büyük göterip yanılttığını söylüyor.
Nihat; Anıl'a ne tarafta avlandığını sorduktan sonra ıstakozu pişirmeye başlıyorlar. Almeda açlıktan sıkılmış ve umutsuz bir halde günün yemeği hakkında konuşuyor.
"Anıl iki tane ıstakoz ve bir tane balık buldu. Hepimize az gelecek. Onuda yiyeceğiz şimdi ama heyecanlı değilim. Az yiyoruz daha çok acıkıyoruz daha çok yemek istiyor canım. O yüzden hiç yemek bile istemiyorm."
Bu görüntüler ve daha fazlası için her gün bizi takip edip. Ada’da yaşananlardan derlenmiş en sıcak görüntülere anında ulaşın. Hepsi ve daha fazlası için her gün 10'ar dakikalık bir video sizlerle.
  Istakoz yemek büyük keyif 
Alp "ıstakozlar büyük keyif yemesi. Enerjisi büyük. Yettiği kadar bu gün. Çok fazla yiyecek birşey sayılmaz ama yettiği kadar yiyip muhtemelen de hava karardığında yatacağız."
Pişen ıstakozlar yemeğe hazır.
Kabuklarını soydukları ıstakoz; yarışmacıları doyurmasa da lezzetli bir şey yiyecekler ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak. İki Ada'nın da en enerjik ismi kuşkusuz
Hasan.Uzun yıllardır spor yapan Hasan; Ada'da da boş durmuyor. Bildilerini de arkadaşlarına öğretmekten geri kalmıyor. Begüm denize girerken;
Hasan Amerikan Güreşi antrenmanı yapıyor. Cevher'in ve Serhat'ın da sahile gelmesiyle kadro tamamlanıyor. Bir yandan eğlenen bir yandan spor yapan yarışmacılar; Amerikan Güreşi taklası atmaya başlayınca ortaya komik görüntüler çıkıyor.
TV'de yayınlanmayan, hiç bir yerde göremeyeceğiniz bu video ve her gün yeni bir video için bizi takip edin.