Survivor Günlüğü 26 Nisan Perşembe


Survivor Günlüğü - 26.04.2012 Perşembe

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yayınlanacak olan Survivor Günlüğü'nden dün kameralara neler yansıdı?
Survivor Alp'in Survivor Nihata hediyesi "Alman Pastası"
Bu günün şanslı ismi Survivor Alp Kırşan.
Dün Survivor Ünlüler Adası'nın karınını doyuran yarışmacı Survivor Anıl olmuştu. Bu gün ise Survivor Alp; Gözleri tuzdan yanmış, önünü görmeden Survivor Anıl'a sesleniyor.  Paletlerinin üzerinde ise yakaladığı deniz kestaneleri var.
Survivor Anıl, deniz kestanelerini görünce şaşırıyor. Denizde daha önce gördüğü ama yenmez diye düşünüp yakalamadığı deniz kestaneleri hakkında Survivor Alp'den fikirler alıyor.

Survivor Nihat kestaneleri görünce "alman pastasımı bunlar" diyince Survivor Alp; Üzerine çubuk diktiği kestaneler ile iyi ki doğdun şarkısı söylemeye başlıyor. Survivor Alp elleriyle yakaladığı; Temizleyip,  hazırladığı deniz kestanelerini yine elleriyle Survivor Mustafa Topaloğlu'na ve Survivor Anıl'a yediriyor.

Survivor Anıl ve Survivor Mustafa Topaloğlu daha önce deniz kestanesi yiyen ve lezzetli bulan Survivor Nihat kadar şanslı değil.

Deniz kestanesinin lezzeti hakkında hiç bir fikri olmayan yarışmacılar yemekte tereddütlüler.  Survivor Mustafa topaloğlu zorla yese de; Survivor Anıl miden çıkacak diyerek, bir lokmadan fazla yiyemedi.

Keza deniz kestanesinden hoşlanmadığı yüzünün halinden belli oluyordu. Survivor Anıl zaten boş olan midesini, tadını beğenmediği deniz kestanesi yumurtalarıyla doldurmak istemediğini söyledi.

Midem Ağzıma Geldi - Hiç Bir Zaman Yemeyeceğim
Survivor Mustafa Topaloğlu'nun deniz kestanesi hakkındaki yorumu " Survivor Alp kardeşim deniz kestanesi bulmuş. "Abi bundan al hiç olmazsa midende olsun dedi" fakat midem ağzıma geldi."
Survivor Alp bu kez Survivor Almeda'yı kandırmaya çalışıyor. Arkadaşlarının karnını doyurmak istiyor ama Survivor Almeda en baştan ne kokusunu ne görüntüsünü beğeniyor. Yediğinde ise önyargısında yanılmadığını anlıyor.

Survivor Almeda'nın deniz kestanesi hakkındaki yorumu; Survivor Alp iki tane kestane buldu. Onaların yumurtalarını yedik. Çok kötü gerçekten. Hiç bir zaman yemeyeceğim onu, çok kötü bir tadı var. Hiç tavsiye etmem"

Survivor Merve ise deniz kestanesini afiyetle yedi. Aynı havyar diyerek tadını beğendiğini söyledi.

Bu görüntüler ve daha fazlası için her gün bizi takip edip. Ada’da yaşananlardan derlenmiş en sıcak görüntülere anında ulaşın.  Hepsi ve daha fazlası için her gün 10'ar dakikalık bir video sizlerle.

Denizin Survivor Gönüllüler'e Hediyesi "Müren Balığı"

Gün bereket günü. Survivor Adası'nda, deniz yarışmacılara iyi davranıyor. Survivor Gönüllüler Adası'na da bir balık sevinci hakim. Survivor Hasan tam 6 tane balık yakaldığının haberini arkadaşlarına daha denizin içindeyken veriyor.

Survivor Hasan kişisel röportajında. "Sabah erkenden kalktım. Deniz çok güzeldi hemen ağa bakmak istedim çünkü beni deniz her zaman çekiyor. Balıklar çekiyor. Gittim ve gerçekten de güzel 6 tane küçük balık ve bir tane de mürendi yanılmıyorsam. Yılan balığı adını koyduk biz ona ama  bayağı büyük bir balık yakaladık."

Yakın bir zamanda ağın yerini değiştirdiklerini söyleyen Serhat; Ağın şimdiki yerinde oldukça bereketli olduğunu söylüyor. Yarışmacılar oldukça büyük olan müren balığını inceliyorlar.

Balığın boyutundan ve güzelliğinde önemli olan tek şey; ne kadar eti olduğu. Hasan" Ete dayalı hiç bir şey yemiyorduk uzun zamandır. Son iki gün bizi gerçekten mutlu etti. Neşemiz yerine geldi o anlamda"

Uzun zamandır karnını doyuramayan ve adadaki herşeyi yiyemeyen Survivor Begüm; Müren balığınında sadece tadına bakmakla yetindi.

Survivor Begüm günün yemeği hakkında düşüncelerini dile getirdi ve neden yemediğini açıkladı; " Bu gün Survivor Hasan Ağabey yılan balığı gibi bir balık yakaladı. Ben çok fazla yememeyi tercih ettim. Tadına baktım fena değildi ama  ben diğer küçük balıklarla yetinmeyi tercih ettim. Çünkü zaten balık yemekte zorlanıyorum bir de tadını bilmediğim bir balığa açıkçası yanaşmak istemedim"

Survivor Serhat ve diğer erkek yarışmacılar müren balığını afiyetle yediler. umutları ise her günün böyle geçmesi.

TV'de yayınlanmayan, hiç bir yerde göremeyeceğiniz bu video ve her gün yeni bir video için bizi takip edin.