Survivor 2012 Günlüğü - 11 Mayıs Cuma

Survivor 2012 Günlüğü 11 Mayıs Cuma
Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yayınlanacak olan Survivor Günlüğü'nden dün kameralara neler yansıdı?
Alp şimdiden kimlerin elenebileceğini düşünüyor. Her hafta birinin adadan ayrılacak olması, adadaki insanların uzun süredir birlikte olmaları ve bu yüzden biri elendiğinde adada bir boşluk oluşacağını düşünüyor. Alp "Nihat Sürekli Ortalığı Geriyor
Alp adanın huzurunun bağlı olduğu etkenleri ve Nihat’la aralarındaki gerginliğin sebeplerini kişisel röportajında açıklıyor; “ Elenecek isimlere baktığında kuvvetli olanı elemek gerekiyorsa, kuvvetli olanı elemektense aslında huzur kaçıranı elemek benim düşüncem. Çünkü huzur olursa zaten programın sonuna kadar elbet güzelce gidilir ve başarıyla kalkılır diye düşünüyorum. Ama huzuru kaçıran insanlar hani mesela Doğuş’un çalışmaması bizim gözümüze çok batıyordu. Merve’nin ortayı karıştırma içgüdüsü çok vardı. Nihat’ta da ortalığı germe, sürekli emir verme, bir tartışma yaşadığınızda tepkileri çok büyük veriyor. Bu kadro bu kadar softken anlamsız çıkışlarla çok fazla geriliyoruz, çok fazla daralıyoruz. Eğer yalnız kalıyorsa. Yalnız kalışının nedeni budur.

Alp ve Nihat arasında, gizliden gizliye bir gerginlik olduğu malum. Aslına bakılırsa Gönülüler’in adaya gelişiyle bu durum ortaya çıktı ve durulmak bilmiyor.
Nihat; Alp’in kendisi hakkında söyledikleriyle ilgili olarak konuşuyor; “Genelde Alp’in işte konuşmaları, onun benim hakkımdaki söylemleri…
Art niyetli olduğunu düşünüyorum ama bu bir yarışma yarışmanın gerektirdiğini yapıyorlar gibi hissediyorlar ama bence yarışma değil ne olursa olsun insanın kendi dürüstlüğünü, kendi doğruluğunu hiç bir zaman bozmaması gerektiğini düşünüyorum.”

Bu görüntüler ve daha fazlası için her gün Survivor 2012'yi takip edip. Ada’da yaşananlardan derlenmiş en sıcak görüntülere anında ulaşın. Hepsi ve daha fazlası için her gün 10'ar dakikalık bir video sizlerle.

Demekki Benden Çekiniyorlar
Mustafa Topaloğlu sms’e çıkmaktan sıkıldığını ve artık onu yazmamalarını istiyor. Anıl ise artık her şeyin bireysel olduğunu ve kendi de dahil artık herkesin kendi için yarıştığını gözlemlediğini söylüyor.

Nihat arkasından konuşulanlara oldukça kızgın. Her ne olursa olsun sessizliğini koruyan yarışmacı ilerleyen günlerde neler yapacak merak konusu. Nihat onu elemek istemeleriyle ilgili düşüncelerini dile getiriyor; “ Bunun neden yapıldığını biliyorum. İşte benim elenmem için bu çabalar yapılıyor.  Çünkü benden çekiniyorlar. Bu da “vay be helal olsun” diyorum kendime. Benden çekinmelerini sağlamışım. Benim iyi bir rakip olduğumun ve güçlü olduğumun farkındalar.”

Cevher bir an önce ödül oyunu gelsin istiyor. Temennisi ise yine doyasıya yemek yiyebilmek. Birleşme partisinde doya doya yemek yemeleri onlar için aslında biraz da kötü oldu. Yemek yemeye alıştılar ve şimdi açlığı daha fazla hissediyorlar.

Hadi Mustafa Abi Uzaya Gidiyoruz
Yiyecek peşine düşen Mustafa Topaloğlu ve hasan Hindistan cevizi ağacının önünde durmuşlar. Mustafa Topaloğlu şarkı söylerken “Hasan, Hasan güzel bir insan, o da bir insan. Hasan Hasan…” Hasan ağaca tırmanıyor. Mustafa Topaloğlu; Hasan’ın ağaca çıkışını hayretle izliyor.

Begüm ağaçlardan yapılmış platforma kuala gibi tutunmuş, eğleniyor. Ardından Alp ve Hasan; bu kez Mustafa Topaloğlu’na takla attırmaya çalışıyorlar. Ancak platformun üstüne dönmeyi başaramayan Mustafa Topaloğlu’nu yere indirebilmek için Hasan sırtına alıyor. Hasan’ın sırtında uçuyorum diyerek dönen yarışmacı Hasan’ın deyişine göre uzaya gidiyor.

TV'de yayınlanmayan, hiç bir yerde göremeyeceğiniz bu video ve her gün yeni bir video için Survivor 2012'yi takip edin.