Survivor 2012 Günlüğü - 9 Mayıs Çarşamba


Survivor 2012 Günlüğü 9 Mayıs Çarşamba
Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yayınlanacak olan Survivor Günlüğü'nden dün kameralara neler yansıdı?
Günün konusu; bundan sonraki yarışmaların ödülleri nasıl olacak? Çok daha fazla yemek yiyebilecek miyiz? Tüm Gün Yemek Yemek İstiyorum
Hayim ve Begüm açlık psikolojisiyle, ödül olarak sadece yemek yiyebilmeyi istiyorlar.  Hayim; bu güne kadar ödüllerde bile az yemek yiyebildiklerini, hiç bir zaman tüm gün boyunca karınlarının doymadığını söylüyor. Hayim’in tek umudu tüm gün boyunca yemek yiyebilmek.

Begüm geçen yıllardaki Survivor yarışmalarında daha büyük ödüllerin olduğunu söylüyor. Yurt dışına çıkmak, güzel bir otelde yemek yemek gibi... Bunun üzerine Hayim, otelde bir gece konaklamanın hayalini kuruyor. Rahat bir yatakta uyumak Hayim’e çok iyi gelecek gibi duruyor.

Hayim ve Begüm yarışmaların kaçar kişilik olacağını, zorluk derecelerini ve verilecek ödülleri konuşurken; Ödüllerini kimlerle paylaşabileceklerini tartışıyorlar.

Bu görüntüler ve daha fazlası için her gün survivor 2012'yi takip edip Ada’da yaşananlardan derlenmiş en sıcak görüntülere anında ulaşın. Hepsi ve daha fazlası için her gün 10'ar dakikalık bir video sizlerle...

Hasan’ında katıldığı sohbette; Ödüle ortak etmedikleri arkadaşlarıyla kırgınlık olur mu olmaz mı diye düşünürken: Hasan şu saatten sonra kimsenin birbirine darılmayacağını söylüyor. Sonuçta kişisel mücadele ediyorlar.

Anıl, adalarına yeni gelen arkadaşlarıyla oldukça iyi anlaşıyor. Anıl’ın temennisi adada kavgasız dövüşsüz, tartışmasız günler geçmesi. Yaptığı kişisel röportajında; "Ödüle genelde yanınıza iki kişi, üç kişi seçebiliyorsunuz. Bana kalsa tabiki hep beraber gidelim, hep beraber yiyelim edelim ama bildiğiniz gibi bir kaç kişiyi seçtiğiniz içinde benimde tabi kafamda bir kaç isim var. Onlarla birlikte inşallah güzel bir yemek keyfi veya bir restoranda... Hayalim aslında et yemek ama bakalım ilk ödül oyunu nasıl, ödül nasıl...”
Hayim, Begüm ve Hasan’ın yanına giden Anıl; ödül oyunu muhabbetine esprili bir dille katılıyor ve arkadaşlarını kahkalara boğuyor.

Mala ve Bıçak Varsa Aç Kalmayız Demiştim Ama
Alp neden yiyecek bir şeyler bulamadıklarını ve açlığın yarışmacıları psikolojik olarak nasıl etkilediğini Hayim ve Cevher'e anlatıyor. Bıçağı ve palayı gördüklerinde Survivor’da aç kalınmayacağını düşünen Alp; işin aslının öyle olmadığını anlatıyor; Bıçak ve palayla her şeyi yaparsın dedim ama buraya gelince hiç alakası yokmuş. Hayvan olsa kessek, yesek de hayvan da yok. Öyle bir ada. Açlıkla birlikte böyle aslında tam karakteri de gösteremiyorsun. Her zaman değişiyor. Bir aç halini görüyorsun, bir çok tok halini görüyorsun. Ardından oyundan önceki stresli halini görüyorsun. Oyundan sonra yenilmiş halini, kazanmış halini, yağmur yağmış donuna kadar ıslanmış halini, cehennem gibi sıcaktaki halini… Sürekli değişken hallerinde görüyor aslında arkadaşların ve bu psikolojiyle karar vermeni bekliyorlar."
Hayim “yarışmanın ardından herkes birbirini öpmeli ve adada yaşananları unutmalı bence” deyince alp; Serhat’ın elendiğinde sergilediği tavrı taktir ettiğini söylüyor. Hayim’in de fikri o yönde. Hem Nihat'ın hem Serhat'ın gerçekten çok soğukkanlı ve doğru bir davranışta bulunduklarını düşünüyor.
Tüm yarışmacılar birbirlerini tanımaya çalışıyor. Henüz ada oldukça sakin. Oldukça sık sohbet ediliyor, çok sık kahkahalar yükseliyor...
Hepsinin ortak temennisi ise yarışmaları kazanmak, yemek yemek ve adadaki huzuru korumayı başarabilmek.

TV'de yayınlanmayan, hiç bir yerde göremeyeceğiniz bu video ve her gün yeni bir video için survivor 2012'yi takip edin.