Anıl Tetik, Survivor Anıl Tetik, Anıl Tetik Resimleri, Anıl Tetik Kimdir

Anıl Tetik Kimdir, Anıl Tetik Resimleri,Anıl Tetik, Doğum Tarihi, Survivor Anıl Tetik,survivor Anıl,Anıl Tetik biyografisi, kilosu, boyu birçok detay hayranları tarafından çok merak edilen bir konu, ilginç bir geçmişi olan Anıl Tetik kimdir birlikte bakalım..
Survivor 2012 'ye son anda dahil olan ardından Survivor Gönüllüler takımından Survivor Ünlüler takımına geçen Anıl Tetik, İstanbul Küçükçekmece'de 1991 yılında dünyaya geldi, Anıl Tetik'in'ın Motor Sporları Merakı. Anıl Tetik Kadir Has üniversitesi amerikan dili ve edebiyatı öğrencisi, 19 yaşında olup motosikletle tanışıp 6 ay sonra Türkiye Şampiyonu olmuş bir genç… İki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç yaptı. Film senaryolarını aratmayan bir öyküye sahip genç sporcu, yarışabilmek için 4 ayda tam 23 kilo verdi.
Amerikalı hocalardan aldığı 1 aylık eğitimle pist yarışlarına katılan Anıl Tetik, ailesinin karşı çıkmasına rağmen tutku ve azmini yitirmeden çalışarak şampiyonluk ipini göğüsledi.
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı, izlenme rekorları kıran Survivor 2012 “Survivor ünlüler gönüllüler” yarışmasında gönüllüler takımından Meter Mevsimler’in yarışmadan son anda çıkması ile yerine Motor yarışlarında Türkiye Şampiyonu olmuş Anıl Tetik, dahil oldu. Anıl Tetik ilk haftaki elemede adadan gitmesi yönünde 6 oy almasına rağmen adada kalmayı başardı. Bu olayın ardından Survivor Anıl Tetik resimleri, Survivor Anıl Tetik fotoğrafları gibi Anıl Tetik’in hayatı ile ilgili bilgiler yoğun merak çekti.
İstanbul doğumlu olan Anıl Tetik, 20 yaşında, Kadir Has Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Küçüklüğümden beri motor tutkusu olan Tetik, büyüdükçe bu işe gönül koymuş ama ailesinin tehlikeli bir şey olduğu için karşı çıkmış daha sonrada Anıl Tetik’e destek vermişler. 100 kilo olan Anıl Tetik, işe kilo vermekle başlamış ve 4 ayda tam 23 kilo vermiş. Amerikalı hocalardan aldığı 1 aylık eğitimle pist yarışlarına katılan Anıl Tetik, Motor yarışında 3 kere Türkiye birinciliği almış ve şimdide “Survivor ünlüler gönüllüler” yarışmasında izlemekteyiz.

Anıl Tetik nereli: Kırklareli,  Anıl Tetik  boyu: 1,85 cm,  Anıl Tetik kilosu: 80 kg.  Anıl Tetik doğum tarihi: 1991,  Anıl Tetik kaç yaşında: 21,  Anıl Tetik okulu: Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümü, Anıl Tetik hangi hakımı tutuyor: Galatasaray,  Anıl Tetik doğum yeri   : İstanbul Küçükçekmece



Resimlerin üzerine tıklayarak orjinal boyutlarını görebilirsiniz!