Almeda Abazi Survivor All Star'da

Survivor All Star'da mücadele edeceği kesinleşen Survivor Almeda Abazi kimdir? Almeda Abazi ile ilgili detaylı bilgi haberimizde.

Survivor All Star için 22 Şubat'ta TV8 ekranlarına gelecek. Survivor hayranları şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını heyecanla bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberler burada.

Survivor All Star'ın en renkli isimlerinden biri olmaya aday olan Survivor Almeda Abazi, Survivor 2012'nin unutulmaz isimlerinden biridir. Para Bende yarışmasıyla da adından söz ettiren Survivor Almeda Abazi, Survivor All Star'a da damga vuracak.

Survivor Almeda Abazi kimdir?
Survivor Almeda Abazi 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı.

Survivor Almeda, lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Filmleri ve Dizileri :
2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Valeria) (Tv dizisi)
2010 - Şov Bizinıs (Sinema Filmi)
2009 - Konak (Ezgi) (Sinema Filmi)
2009 - Ayrılık (2) (Kayra) (Tv dizisi)

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.