Begüm Yücetan Survivor All Star'da

Survivor All Star'da kadro şekillenmeye başladı. Survivor hayranlarının merakla beklediği kadroda Begüm Yücetan da yer alacak. Peki Survivor Begüm Yücetan kimdir?

Survivor All Star TV8 ekranlarında başlıyor. Survivor All Star'ın muhteşem kadrosunda kimlerin yer alacağı heyecanla bekleniyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor All Star'da yer alacağı kesinleşen Survivor Begüm Yücetan, Survivor 2012'de gönüllüler takımında yer aldı. Survivor hayranlarının aklında iz bırakan Survivor Begüm, bu sezon ekranlara gelecek Survivor All Star'da da yer alacak.

Survivor Begüm Yücetan kimdir?

Survivor'ın en deneyimli ve en sevilen yarışmacılarının katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor All Star'da yer alacak olan Survivor Begüm Yücetan, 1988'de İzmir'de doğdu. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor.

"Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıtan Survivor Begüm Yücetan, sözünün hakkını mücadelesiyle veren isimlerden biri oldu.

Survivor Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Survivor Ece Begüm aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Survivor Begüm Yücetan, tenis kortlarında rakip tanımıyor.

Survivor Begüm, 2012'de katıldığı Survivor'da yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmıştı. Survivor Begüm'ün yiyecek listesinde lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahve yer alıyordu.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.