Fulya Keskin Survivor All Star'da

Survivor All Star kadrosunde yer alacağı kesinleşen isimlerden biri olan Survivor Fulya Keskin kimdir? Fulya Keskin ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

Survivor All Star için 22 Şubat'ta TV8 ekranlarına gelecek. Survivor hayranları şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını heyecanla bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberler burada.

Survivor All Star kadrosunun deneyimli isimlerinden biri olan Survivor Fulya Keskin, Survivor'ın ilk yarışmacılarından birisidir. Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.

Survivor Fulya Keskin kimdir?

Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. Eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.

Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.