Merve Oflaz Survivor All Star'da

Survivor All Star'a adını yazdıran isimlerden Merve Oflaz kimdir? Survivor Merve Oflaz ile ilgili tüm detaylara acunn.com'dan ulaşabilirsiniz.

Survivor All Star için geri sayım başladı. Survivor'ı hayranları şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını merakla bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

O Survivor tarihinde bir ilki başardı!

Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olarak kabul edilen Survivor'ın tek kadın şampiyonu ünvanını elinde bulunduran Merve Oflaz, Survivor 2010 Kızlar-Erkekler'de şampiyon olarak zoru başarmıştı.

İlk olarak 'Var mısın? Yok musun?' yarışmasıyla ekranlara çıkan Merve Oflaz, 2010 yılındaki Survivor yarışmasında müthiş bir performans göstererek şampiyon olmuştu.

Survivor Merve Oflaz kimdir?

Survivor Merve Oflaz, 23 Mayis 1988 İstanbul’da doğdu…

Liseyi bitirdikten sonra özel bir kulüpte yüzme ve tenis antrenörlüğü yaptı. Eğitimine Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde devam eden Survivor Merve, okulu devam ederken Survivor'a katıldı.

Survivor'da şampiyon olan ve adını duyuran  Survivor Merve Oflaz, oyunculuk ve diksiyon egitimi aldı. Muhteşem Yüzyil, Kalbim 4 Mevsim, Not Defteri ve Güzel Köylü  gibi dizilerde rol alan Merve Oflaz, reklam filmlerinde de yer aldı. Survivor Minik Kahramanlar programında sunuculuk da yapan Merve Oflaz, plates eğitmenliği yapmaktadır.


Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.