Seda Aktuğlu Survivor All Star'da

Survivor All Star'da kimlerin yarışacağı belli oluyor. İşte ismi kesinleşen yarışmacılardan Survivor Seda Aktuğlu ile ilgili bilgiler.

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. Survivor'ı sevenler şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor 2013'ün en renkli yarışmacılarından biri olan Survivor Seda Aktuğlu, ilk olarak Var Mısın Yok Musun isimli yarışmayla izleyicilerin karşısına çıktı. Neşesi ve konuşması ile izleyiciler tarafından sevilen Survivor Seda Aktuğlu, Survivor 2013'ün ardından Survivor All Star'da da mücadele edecek.

Survivor Seda Aktuğlu kimdir?

Survivor All Star yarışmacılarından Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987'de Almanya'da doğdu.

Aslen İzmirli olan Seda Aktuğlu, Pinneberg Statische çocuk yuvası ardından, Pinneberg Carl-Eiltz okulunun ilk öğreniminin orta bölümünü bitirmiştir.

Akabinde 2003 yılında Eskişehir Özel Gelişim Kolejinde liseye devam etmiş ve 2006 yılında liseyi bitirmiştir. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenlik Bölümünü kazanmıştır. Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümünde de eğitim alan Survivor Seda, Var mısın Yok musun yarışmasında son iki kutuya 200 TL ve 100.000 TL ile girmiş ve yapılan teklifi kabul ederek 34 bin liralık ödülü kazanmıştır.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.